Budowa centrum handlowego w Kolbudach

Zgodnie z wcześniejszymi informacjami, rozpoczeła się budowa nowego centrum handlowego w Kolbudach. Budowla została zlokalizowana przy rondzie w centrum Kolbud, naprzeciwko budynku Urzedu Gminy. Wg uz...

Życzenia Wielkanocne

Najserdeczniejsze życzenia zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, smacznego jajka, mokrego dyngusa, a także odpoczynku w rodzinnym gronie. Niech każdy z nas wykorzysta ten czas jak ...

Wiosna w Kolbudach

Skończyły się mrożne, zimowe dni. Zniknął śnieg z naszych ulic, słychać trele ptaków - to oznaki wiosny. Zobacz, jak wygladają Kolbudy w pierwszych wiosennych dniach.             ...

Eliminacje do Mistrzostw Polski w Kolbudach

W dniu 10.03.2012r w hali sportowej Zespołu Szkół w Kolbudach odbędą się: Międzywojewódzkie Mistrzostwa Młodzików oraz I eliminacja do Mistrzostw Polski Juniorów Młodszych i Juniorów pod patronatem W...

XX Finał WOŚP w Kolbudach

W dniu 8 stycznia 2012 roku miał miejsce 20 finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Również mieszkańcy gminy Kolbudy wzięli czynny udział w wielkim graniu.   Część artystyczna rozpoczęła się na...

Wiejskie Kluby PP

Przychodzimy do sklepu w konkretnym celu. Robimy zakupy i wracamy do domu. Dla większości ludzi sklep i jego okolica to miejsce, które po wypełnieniu koszyka i zapłaceniu, chcą najzwyczajniej w świeci...

"KomuKulturka" na scenie Teatru Polonia

"Ściana! Chciałabyś mieć orgazm?" – pyta Shirley Valentine, bohaterka popularnej sztuki Willy'ego Russella, przeżywająca kryzys wieku średniego żona i matka, od lat wiodąca żywot kury domowej. Te i in...

• Budowa centrum handlowego w Kolbudach

• Życzenia Wielkanocne

• Wiosna w Kolbudach

• Eliminacje do Mistrzostw Polski w Kolbudach

• XX Finał WOŚP w Kolbudach

• Wiejskie Kluby PP

• "KomuKulturka" na scenie Teatru Polonia

Dzisiaj

20 Maja 2012, Niedziela

Anastazy, Asteriusz, Bazyli,
Bazylid, Bazylis, Bernardyn,
Bernardyna, Bronimir, Iwo,
Sawa, Teodor, Wiktoria

Szukaj

REKLAMA

Polecamy

Nieoficjalny Serwis Kibiców GKS Kolbudy

Baza Firm

Plac Kaszubski 3
Kolbudy
Bar i restauracja

(losowy wpis z darmowej
bazy firm i organizacji)

REKLAMA

Forum

O:OMT wariant pomarańczowy
szwagier 10.5.2012 14:25
O:OMT wariant pomarańczowy
MarekA 9.5.2012 14:16
Pralnia z maglem na terenie gminy Kolbudy
stymar 5.4.2012 13:14
Sklep Rybny - Otwarcie już 3 kwietnia
Zlota_Rybka 1.4.2012 16:04
O:Kosmetyczka w Kolbudach
Agnieszka 15.3.2012 7:26
O:Muay Thai & K-1 Przywidz
fajnygosc00 1.3.2012 11:21
O:Kosmetyczka w Kolbudach
olla24 27.2.2012 14:45
Więcej ...

REKLAMA

Ogłoszenia

Wymiary: długość 70 cm, szerokość: 45 cm, wysokość ...

REKLAMA

REKLAMA

Forum KOLBUDY.COM
Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
Kosmetyczka w Kolbudach
(1 wejść) 1 Gość
W dół Ulubione: 1
TEMAT: Kosmetyczka w Kolbudach
Anita
Nowicjusz
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Kosmetyczka w Kolbudach 1 Rok, 4 mies. temu  
Jest w Kolbudach albo w okolicy dobra kosmetyczka ?? W tym roku mam wesele a wczesniej nigdzie nie chodziłam, więc chciałabym usłyszeć wasze opinie. Przed tym szczególnym dniem warto byloby chyba coś ze sobą zrobić. Z góry dziękuję za pomoc.

Zaloguj się Zaloguj się
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Kamila
Nowicjusz
O:Kosmetyczka w Kolbudach 1 Rok, 3 mies. temu  
Ostatnio byłam u kosmetyczki w Kolbudach koło ronda, Nazywa się Studio Exclusive i jestem bardzo zadowolona. Ceny atrakcyjne, bardzo miła obsługa.

Zaloguj się Zaloguj się
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
D.A.
Nowicjusz
bylam raz w salonie odnowy Krystyna czy jakos tak (pawilon przy głównej) - ceny normalne , obsluga bardzo miła i profesjonalna!

Zaloguj się Zaloguj się
monika
Nowicjusz
Nie polecam salonu Krystyna, byłam tam raz i więcej nie pójdę. Od Pani czuć było alkochol i zrobiła mi zabieg na zwykłych tanich kosmetykach. Ostatnio byłam w studio exclusive w Kolbudach, od nowego roku jest tam nowa kosmetyczka, która wykonuje zabiegi i inne rzeczy na renomowanych kosmetykach Thalgo a przy tym są tam atrakcyjne ceny i nie muszę już jeździć do Gdańska do kosmetyczki bo wreszcie w Kolbudach jest kosmetyczka która która skończyła studia w tym kierunku a nie jakieś pseudo studium. Pozdrawiam

Zaloguj się Zaloguj się
elahalina
Nowicjusz
Nie polecam zakładu o nazwie Krystyna, brak profesjonalizmu, poszanowania czasu klienta, pani spóźniła się 1,5 godziny!!!niestety musiałam poczekać, ale nigdy więcej!!! Pozdrawiam

Zaloguj się Zaloguj się
Renata
Nowicjusz
O:Kosmetyczka w Kolbudach 1 Rok, 2 mies. temu  
Polecam kosmetyczkę w Studio Exclusive w Kolbudach, koleżanka mi poleciła i jestem bardzo zadowolona. Ceny w porównaniu z Gdańskiem lub z Sopotem gdzie przedtem jeździłam dużo niższe a Pani kosmetyczka bazuje na markowych kosmetykach.

Zaloguj się Zaloguj się
Iwona
Nowicjusz
O:Kosmetyczka w Kolbudach 1 Rok, 1 Miesiąc temu  
Witam. Ostatnio przegladałam forum i widziałam że kilka osób poleca Studio Exclusive, dlatego też poszłam sama się przekonać bo za kilka miesięcy mam ślub i warto szybciej wypróbować kosmetyczke przed tym ważnym dniem.
Zupełnie zgadzam się z pozytywnymi wypowiedziami, miła i profesionalna obsługa a cennik usług nie wygórowany.
pozdrawiam

Zaloguj się Zaloguj się
Wiola
Nowicjusz
O:Kosmetyczka w Kolbudach 8 mies., 3 tygodni(e) temu  
Polecam Studio Exclusive w Kolbudach koło ronda. Jestem tam stała klientką od marca i naprawdę nie mogę na nić narzekać. Pani Ania bardzo uprzejma i zna się na tym co robi. Bardzo miło się tam wraca. Pozdrawiam i polecam

Zaloguj się Zaloguj się
Ewa26
Nowicjusz
O:Kosmetyczka w Kolbudach 6 mies. temu  
Witam. Jakiś czas temu koleżanka poleciła mi Studio Exclusive. Poszłam żeby się przekonań czy jest rzeczywiście tak jak mówiła. Byłam pozytywnie zaskoczona. Pani kosmetyczna kompetentna posiadająca duża wiedzę i umiejętności. Nie narzucała żadnych zbędnych i drogich zabiegów tylko to co wydawało jej się za słuszne. Pracuje na dobrych kosmetykach a ceny zabiegów naprawdę niskie w porównaniu z salonem kosmetycznym z Gdańska gdzie przedtem chodziłam.
Pozdrawiam

Zaloguj się Zaloguj się
Agnieszka
Nowicjusz
O:Kosmetyczka w Kolbudach 3 mies., 3 tygodni(e) temu  
Ja ostatnio przedłużałam sobie w Studio Exclusive, u Pani Ani rzęsy metodą 1:1 i jestem bardzo zadowolona

Zaloguj się Zaloguj się
olla24
Nowicjusz
O:Kosmetyczka w Kolbudach 2 mies., 3 tygodni(e) temu  
witam! Mam pytanie,gdzie konkretnie przyjmuje ta rewelacyjna kosmetyczka?czy to na polnej,tam gdzie jast solarium?
a fryzjera dobrego to gdzie mam szukać?chodzi mi o dekoloryzacje-fryzjer w kolbudach czy drogi,firmowy salon?

Zaloguj się Zaloguj się
Agnieszka
Nowicjusz
O:Kosmetyczka w Kolbudach 2 mies. temu  
Na polnej, razem z solarium

Zaloguj się Zaloguj się
Do góry